CARTA ALS PARES I MARES DEL CDX

Estimats pares i mares del Ciutat de Xàtiva CFB

La situació per tots coneguda de la pandèmia del COVID-19 a tot el món i les conseqüències que està produint en el canvi de costums i hàbits de tots nosaltres i en el que ens afecta, sobretot als nostres fills, condiciona que la Junta Directiva del Ciutat de Xàtiva CFB adopte mesures de cara a les pròximes setmanes.

No sabem quan podrem reprendre els entrenaments de manera normal, l’Estat d’Alarma té una duració determinada que pot prorrogar-se, canviar o modificar les condicions de les pràctiques esportives. Davant aquest dubte i incertesa el Club considera ser prudents i previndre tots els escenaris possibles.

D’altra banda, la solidaritat amb els membres d’aquesta família esportiva ha de ser una premissa i una prioritat davant les conseqüències que es poden produir després de passada aquesta situació de pandèmia, i que per desgràcia ja comencem a veure amb el tancament de negocis i acomiadaments massius.

La decisió que hem adoptat la Junta Directiva del Ciutat de Xàtiva és suspendre el cobrament de la quota mensual a tots els alumnes en totes les modalitats i categories de l’Escola. El seu cobrament s’ajorna fins a nova situació.

Esperem que la normalització dels entrenaments siga al més prompte possible i puguem reprendre l’activitat esportiva en poques setmanes, però segurament haurem de fer front a canvis de programes i calendaris. El Ciutat de Xàtiva CFB pretén completar el cicle formatiu d’aquesta temporada, encara que tinguem una nova situació i allarguem la formació més enllà de les dates habituals de fi de temporada.

 

A aquest virus el parem units.

 

Gràcies per tot i estem en contacte permanent a través de les xarxes socials i web. 

 

La Junta Directiva                           Xàtiva, a 20 de març de 2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *