Continua la ratxa de victòries per als equips femenins del CDX

SANDRA GARCÍA Y ELENA LUNA. Els equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB segueixen en ratxa en el tram final de la temporada. L’amateur va aconseguir una gran victòria enfront del CD Albaidense i l’equip de Futbol-8 va aconseguir els tres punts de manera senzilla.

L’amateur femení va lluitar durant els 90 minuts per emportar-se els tres punts en un partit més que igualat. Des del primer minut va haver-hi ocasions de gol per a tots dos conjunts, però les defenses van estar molt compactes sense deixar passar cap pilota. El centre del camp mantenia gran part de la possessió de la pilota, aconseguint triangular i trencar línies. El gol del Ciutat arribaria de penal anotat per Maria Sanchis pocs minuts abans de la finalització de la primera part. En la segona meitat va continuar el mateix bon joc, però mancant 20 minuts per al final les de Rocío Hervás es van quedar amb 10. Malgrat la superioritat numèrica, tot l’equip va fer un gran esforç i va aguantar el resultat favorable fins a la finalització del partit. Gràcies a aquesta victòria, el Ciutat de Xàtiva amateur femení ha aconseguit quedar en tercer lloc en la Lliga Or de Segona Regional Valenta, compartint el podi amb grans equips.

Per part seua, l’equip de Futbol-8 va véncer amplament contra la UD Alzira. El resultat final de 8 a 2 va mostrar la gran solvència de les més xicotetes del Ciutat de Xàtiva. En la primera part, el resultat va ser una mica més igualat, ja que les locals es van avançar amb dos gols de Maria, però les rivals van igualar el resultat. Això sí, les del Ciutat van aconseguir posar-se de nou per davant al final de la primera part amb un gol de Sara. Ja en la segona meitat, les de Nerea Quesada van manar tant en el joc com en el resultat, mostrant a més una gran actitud que els va permetre marcar un total de cinc gols; Saray (3), Andrea i Maria, i no concedir cap més.

Aquest cap de setmana es disputaran els últims partits de lliga per a aquests dos equips. L’amateur femení s’enfrontarà a l’E-1 València el dissabte 19 a les 18:00 h en el Paquito Coloma, mentre que l’equip de Futbol-8 viatjarà fins al camp de la UE L’Alcúdia diumenge a les 10.00 h.