Doblet de victòries per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva

SANDRA GARCÍA Y ELENA LUNA. L’amateur femení va gaudir d’una bona victòria contra el quart classificat en lliga, l’Almussafes CF. Les de Rocío Hervás van véncer per un ampli 6 a 2, aconseguint d’aquesta manera tres punts molt importants per a continuar mantenint-se en el tercer lloc.

La primera part va començar amb un gol primerenc en el minut 7 per part de Brenda. A aquest li va seguir una rèplica de les contrincants als pocs minuts. A partir d’ahí, tot i no fer un joc brillant, les xativines es va arribar al descans amb un 3-1 al seu favor gràcies als gols de Mencía, Daniela Madueño i Sandra.

La segona meitat va ser molta més igualada. Amb una defensa bastant sòlida que va aguantar les escomeses de l’equip rival, el CDX va acabar imposant-se per 6-2 amb dos gols de Laura i un altre més de Brenda.

Finalment, resultat molt important de cara a la recta final de lliga que viurà l’equip amateur el qual s’enfrontarà el diumenge a les 11:15h al Albaidense.

Per part seua, el femení base de futbol-8 també va obtindre la victòria el passat cap de setmana contra la UD Alginet. La victoria xativina  també va ser ampla (7-3).

En el començament de la primera part, les locals es van avançar amb dos gols de Sara i Andrea, al que les rivals van contestar amb 2 més. Però, les del Ciutat de Xàtiva es van reposar completament acabant la primera part amb 4 gols a favor, aquests dos últims anotats per Sofia i Saray.

Ja en la segona part les més menudes del Ciutat van sentenciar el partit anotant 3 gols , un de Maria i dos de Saray.

Molt bon partit de les de Nerea Quesada, que van saber dominar el joc còmodament. Dissabte a les 10:00 s’enfronten a casa a la UD Alzira.