Dues victòries i una derrota per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva

SANDRA GARCÍA Y ELENA LUNA. L’equip amateur dirigit per Rocío Hervás va guanyar contra la UE Benifairó de la Valldigna per un contundent 1-6. La primera part es va disputar amb un joc menys brillant al qual normalment presenta l’amateur, però així i tot es va avançar en el marcador per 0-2, amb els gols marcats per Gemma Beltrán i Maria Sanchis. En la segona part va haver-hi un notable canvi i amb un vistós joc associatiu, ple de moviments ofensius de qualitat, es va tancar el resultat amb un clar 1-6, amb gols de Gemma Beltrán, Laura LLobell, María Miralles i Paula Boluda. Les xativines continuen collint bons resultats, que esperen repetir el dijous on jugaren el derbi local suspés el mes de gener contra el Racing Xàtiva i el diumenge en el camp municipal de “La Murta”, contra la UD Oliva.

Les jugadores de l’equip Infantil-Cadet que dirigeix Alba Revert també van véncer de manera solvent amb un resultat favorable de 0 a 6 contra la UD Carcaixent. El partit va ser controlat per les jugadores xativines les quals van saber jugar de manera associativa i en bloc, així com utilitzant molt les bandes, donant com a resultat moltes i bones arribades en atac que les de Revert van saber aprofitar. Destacar l’absència en l’equip de la defensa i capitana Carla Martí, la qual acabava de perdre unes hores abans al seu avi, el qual li va inculcar la seua passió pel futbol i Carla va voler que el fèretre estiguera cobert per la seua samarreta, en honor i respecte al seu avi mort. Els gols del partit van ser obra de Mencía López (3), Lourdes Ordiñaga, Maria Gumilla i Daniela Ramírez.

L’equip de F-8, dirigit aquesta vegada pels coordinadors del equips femenins Alba Revert i José Enrique Sanchis per malaltia de Nerea Quesada, va jugar el dissabte en el Paquito Coloma contra la UE L’Alcúdia. El partit va finalitzar amb el resultat de 4-6. En la primera part les visitants es van avançar amb 4 gols, mentre que en la segona les locals van demostrar el seu potencial i van aconseguir tant crear ocasions com mantindre una gran defensa que van fer que el partit acabara amb un 4-6, gols, tots ells, anotats per María.