El Ciutat de Xàtiva femení aconsegueix una merescuda victòria enfront del Mislata C

El sènior femení B cau en la seua visita al Verger

ELENA LUNA. La jornada del passat cap de setmana es va saldar amb una merescuda victòria del sènior A femení del Ciutat de Xàtiva CFB en el camp del Mislata C. En la primera part, un gol de les locals les va posar per davant. Però, les xativines van donar la volta al marcador amb gols de Maria Sanchis i Daniela Ramírez. Tan frenètica va ser la primera part que les locals es van tornar a posar per davant amb dos gols a pilota parada, però Daniela Ramírez anotava el 3-3 abans del descans.

La segona part va ser més tranquil·la quant a ocasions de gol, però el colofó del partit va arribar amb el gol de Daniela Madueño, des de tres quarts de camp, que va donar la definitiva victòria a les del CDX per 3-4.

Aquesta setmana jugaran enfront del Valencia CF D, el dissabte a les 17.00 hores en el “Paquito Coloma”.

Per part seua, el sènior femení B també va disputar la seua jornada de lliga. Les de Borja Carpio es van enfrontar a El Verger a Alacant. El filial xativí, el qual disputa tots els seus partits contra equips A i damunt amb el hàndicap de moltes baixes i lesions, va caure per un contundent 10-0.

D’altra banda, l’equip juvenil-cadet es va enfrontar dissabte passat al CF Gandia, l’actual líder de la competició. Les xativines van realitzar un partit més que digne, però van acabar caient per 3-0. Tàcticament, les jugadores van acatar les ordres de la seua entrenadora i van lluitar per emportar-se algun punt. En la primera part, les futbolistes del Ciutat van aguantar bastant les incursions ofensives de les locals, no obstant això, van concedir dos gols. Ja en la segona part, van lluitar més i alguna ocasió van tindre, però no van poder materialitzar cap.

Finalment, l’equip infantil que dirigeix Maria Sanchis es va enfrontar al Sollana CF amb resultat final de 2-2. En la primera part, les locals es van posar per davant amb un gol de Júlia Garzó i va poder ser major l’avantatge si no hagueren fallat un penal. Al descans es va arribar amb taules en el marcador. La segona part va ser igual de disputada que la primera, però les visitants es van posar per davant en el marcador. Les del CDX empataven el partit amb un gol de Carla Durà. Va ser un gran partit en el qual tothom va poder gaudir d’una trobada molt disputada i atractiu.