El Ciutat de Xàtiva femení s’imposa per 1-4 al Santa Pola CF

L’equip infantil – cadet guanya el seu primer partit de la segona fase de la lliga

Dissabte passat, l’equip infantil-cadet femení del Ciutat de Xàtiva es va desplaçar fins a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar. Les d’Andrea Tormo es van imposar per 1-2 a la UD Alzira en el primer partit de la segona fase de la competició. Durant tot l’encontre, les xativines van lluitar i es van esforçar a anar per davant en el marcador, i ho van aconseguir en el minut 18 amb un gran gol de María García. Les locals van reaccionar i van empatar. Però, en la segona part, el resultat va tornar a canviar en favor de les del Ciutat amb un gran xut de Micaela Palacios des de fora de l’àrea que va acabar colant-se per l’esquadra. Les de Xàtiva tornaran a jugar aquest dissabte a les 12:00h en Les Pereres contra l’Ontinyent.

Per part seua, el sènior A va viatjar fins al camp municipal Juan Bautista Clement Amorós, on va véncer per 1-4 al Santa Pola CF. El partit va començar bastant parell, però les de Rocío Hervás van començar a dominar a poc a poc el partit, arribant a posar-se per davant en el marcador abans del descans gràcies a una diana de Sandra Monteagudo. Durant el segon temps, les xativines van controlar el centre del camp, van crear moltes ocasions i van ser capaços d’ampliar la seua renda amb els gols de Idoia Giner, Mencía i Daniela Ramírez. En el tram final, les locals van retallar distàncies, tanmateix no els va servir de molt. Al final, els tres punts van anar a parar al caseller d’un Ciutat de Xàtiva que s’acosta a la part alta de la taula. El seu pròxim encontre està previst per al dissabte a les 17:00h en el Paquito Coloma i amb el Rojales CF com a rival.

Pitjor sort va tindre l’equip sènior B en els dos partits de lliga disputats recentment enfront de La Font de la Figuera CF i el CF At Càrcer. El dimecres passat es van desplaçar fins a La Font de la Figuera per a disputar un partit ajornat que van perdre per 4-2. L’encontre va començar sent dominat per les del Ciutat, que es van avançar amb dos gols, el primer de Laura Llobell amb retallada a la portera inclosa, i el segon de María Sanchis. En la segona part, les locals van aprofitar les situacions de perill que van tindre i van voltejar el marcador. Mentre que diumenge passat en el Paquito Coloma, es van enfrontar al CF At. Càrcer i van perdre 0-5. En la primera part, les visitants, que lluiten per pujar de categoria, es van avançar en el marcador per tres vegades, i les locals no van arribar a demostrar el seu bon joc de les últimes jornades.