El sènior femení del Ciutat de Xàtiva empata a Almussafes en l’última jornada de la primera fase

L’equip infantil-cadet comença el pròxim cap de setmana la Lliga Or

SANDRA GARCÍA I ELENA LUNA. Diumenge passat l’equip F-8 femení del Ciutat de Xàtiva va jugar en el camp municipal “Paquito Coloma” contra el Ciutat d’Alzira. El partit va finalitzar amb el resultat d’1-4 en contra per a les jugadores xativines, no obstant això, el resultat no reflecteix el bon joc que van mostrar en el partit. Durant la primera part, es va mantindre el 0-0 inicial, jugant amb molt d’ordre les locals, però en l’últim minut de la primera part va arribar el gol de les visitants. Ja en la segona part, van continuar mostrant un bon joc, però les del Ciutat d’Alzira van anotar tres gols més, mentre que el Ciutat de Xàtiva va aconseguir marcar sols un, que va eixir de les botes de María.

L’equip infantil-cadet va tindre jornada de descans en haver acabat la primera fase de la lliga, però continua entrenant amb normalitat, ja que tornarà a la competició aquest cap de setmana contra el Ciutat d’Alzira en la categoria de Lliga Or. Es tracta d’una mini-lliga on els sis primers classificats de la primera fase s’enfrontaran per a aconseguir el títol de lliga. El Ciutat de Xàtiva ja va ser campió en la primera fase i buscarà fer-se amb el primer lloc una altra vegada.

L’equip amateur del Ciutat de Xàtiva va viatjar aquesta vegada fins a Almussafes per a disputar el seu últim partit de la primera fase de la lliga en la qual ha quedat en 4a posició. El partit va ser dominat completament per les de Rocío Hervás, jugant tant per les bandes com en el centre del camp, tocant la pilota i triangulant. Malgrat això, el gol de les de Xàtiva no va arribar fins al minut 89, marcant María Sanchis el 0-1 a favor, però en el minut 95 de partit després d’una jugada polèmica va arribar el gol de les locals, deixant el resultat en 1-1. Les del Ciutat de Xàtiva acaben classificant-se en quarta posició, havent perdut solament 2 partits de 14. Una valoració molt positiva per a les de Rocío Hervás que han competit de manera espectacular aquesta primera fase de la lliga, plantant cara a qualsevol rival.