Els femenins del Ciutat de Xàtiva segueixen treballant per a l’inici de la temporada

Els equips de Futbol-11 disputen nous amistosos de preparació

Dissabte passat va tindre lloc una nova cita destacada en la pretemporada per als equips amateur i infantil cadet del Ciutat de Xàtiva CFB. Una vesprada completa amb partits molt renyits en el poliesportiu Les Pereres.

L’equip amateur, dirigit per Rocío Hervás, va aconseguir la victòria imposant-se davant un gran Atlètic Càrcer. El partit, que va finalitzar amb el resultat de 3-2, va ser una bona mostra del potencial de les xativines. Es va tractar d’un partit molt renyit i amb un alt nivell per part dels dos equips. El Ciutat de Xàtiva es va avançar en la primera part amb un 2-0 amb gols de María Miralles i Maria Sanchis. En la segona part, l’Atlètic Càrcer va remuntar, però en l’últim minut la nostra jugadora Mireia va marcar el 3-2 aconseguint un triomf que deixa entreveure el gran potencial que té l’equip.

Així mateix, per part del club volem enviar molts ànims a la jugadora de l’Atlètic Càrcer femení, Alícia, que lamentablement es va lesionar durant l’encontre, pel que li desitgem una ràpida recuperació.

Al seu torn, l’equip infantil/cadet també va véncer en el seu duel contra la UD Carcaixent amb un ampli resultat de 4-1. Les jugadores dirigides per Alba Revert van poder controlar el joc durant la majoria del partit aconseguint així una gran victòria. Els gols van arribar de la mà de Daniela Ramírez, Daniela Madueño i dos de Mencía. Un gran partit que deixa a l’equip amb grans sensacions per a continuar millorant en la gran pretemporada que estan fent.

D’altra banda, la setmana vinent comencen els amistosos de pretemporada per a l’equip de F-8 que comanda Nerea Quesada.

Cal destacar també que el Ciutat de Xàtiva ha incorporat a dues jugadores de l’amateur com Maria Sanchis i Laura Llobell per a dirigir l’equip de Querubins. Aquest fet demostra la ferma aposta que des de 2017 el club té amb el futbol femení.

Finalment, el Ciutat de Xàtiva ha volgut donar més cabuda al fet que el futbol femení tinga major representació i arribe a un nombre major de persones. D’aquesta manera, s’ha apostat la creació d’un Departament de Comunicació específic, format per Sandra García i Elena Luna. Les dues són jugadores de l’equip amateur i s’encarregaran de posar al dia tot el que succeïsca amb els equips femenins del club.

SANDRA GARCÍA GOSALBES I ELENA LUNA CRESPÍN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *