Els sèniors femenins del CDX acaben la temporada amb bones sensacions

El sènior A aconsegueix la permanència en la Primera Regional Valenta

ELENA LUNA. El final de lliga dels equips sèniors femenins del Ciutat de Xàtiva CFB ha deixat un bon sabor de boca en l’entitat. Diumenge passat, sènior A es va acomiadar de la lliga en la Murta, completant un gran partit i amb una afició completament entregada. Les del Ciutat de Xàtiva van disputar la seua última jornada de lliga en Primera Regional aquesta temporada i van véncer a l’equip que ha quedat tercer classificat, el FC Bahía de Santa Pola, per 4-1. El partit va ser clarament dominat per les xativines, que van realitzar un dels seus millors encontres de la temporada. Les locals es van avançar amb un gol de Idoia, però les visitants van igualar el marcador, arribant al descans 1-1. En la segona part, Mencía convertia un clar penal per mans en el 2-1. A partir d’ací, les del Ciutat van continuar amb el gran joc desplegat i així Maria Sanchis augmentava l’avantatge amb una gran jugada individual, mentre que Mencía tornava a marcar per a posar-li el fermall d’or al partit. Amb aquest triomf, el Ciutat de Xàtiva A va completar una gran temporada en la qual ha sumat 33 punts que li han permés acabar la lliga en la huitena posició, assegurant-se folgadament la seua continuïtat en la Primera Regional Valenta.

Per part seua, el sènior B va guanyar àmpliament a l’Almussafes en el seu últim partit de lliga. Les del Ciutat van saber fer front al seu rival i imposar-se tant en el joc com en el resultat. Tots els gols van arribar en la primera part. Daniela Ramírez va anotar el primer abans del hat-trick de Maria Sanchis. Així, el Ciutat de Xàtiva B va aconseguir acabar amb un solvent triomf una temporada més que digna.

D’altra banda, l’equip infantil-cadet va caure davant el CF Gandia en un partit bastant disputat. Durant la primera part, el resultat es va mantindre intacte, malgrat que va haver-hi ocasions per a tots dos equips. Però, en la segona meitat, les de la Safor es van posar 2-0. María Costa aconseguia retallar distàncies, però el Gandia va acabar emportant-se el partit 3-1.

Finalment, l’equip de F8 femení va disputar un triangular en el Paquito Coloma dissabte passat. Va començar el torneig, que va comptar amb un gran ambient en les graderies, amb un 3-0 de les de Xàtiva contra l’Alberic, gràcies als gols marcats per Paula (2) i Águeda. El segon partit, disputat entre el Llutxent i l’Alberic, va acabar sense gols. I el partit que va tancar el triangular el va guanyar el Llutxent al Ciutat de Xàtiva amb un estret marcador d’1-0.