Jornada de victòries per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva

L’infantil-cadet i el sènior A s’imposen en els seus respectius partits de lliga

ELENA LUNA. Dissabte passat, les jugadores de l’infantil-cadet del Ciutat de Xàtiav CFB van haver de desplaçar-se fins al camp municipal “El Molí” de Miramar. Allí van disputar una jornada de lliga més en què van eixir victorioses. El partit va començar sent molt igualat a causa de la gran intensitat dels dos equips. Tot i això, les xativines es van avançar al marcador als últims instants de la primera part amb un gol de Rocío Peris, trencant així la igualtat existent. Ja a la segona meitat, les jugadores del Ciutat van intentar ampliar el seu avantatge, però finalment va imperar el resultat de 0-1 a favor de les xativines. D’aquesta manera es van fer amb tres punts valuosos i una més que merescuda victòria. Aquesta setmana s’enfrontaran a la CF UD Picassent com a locals.

Al mateix temps, el Ciutat de Xàtiva senior A va jugar la seva respectiva jornada de lliga de Primera Regional contra el Bonavista CF al camp municipal “Paquito Coloma”. El partit s’esperava igualat, però les xativines van donar una lliçó de bon futbol, ​​que els va valer per fer-se fàcilment amb els tres punts. A la primera part, les del Ciutat van sentenciar el partit, anotant tres gols d’Andrea Gil, Brenda Alandes i Mencía López. A la segona meitat, les locals van tindre diverses ocasions de gol que no van arribar a materialitzar-se, ja que els va faltar encert de cara a porteria. Les visitants van intentar retallar distàncies, però finalment la victòria se la van emportar les jugadores del Ciutat de Xàtiva CFB. La jornada següent es desplaçaran fins a Crevillent.