La FFCV organitza un clínic de futbol femení a Xàtiva

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana segueix amb la seua aposta de fer créixer el futbol femení i per a això són contínues les iniciatives que duen a terme. En aqueix sentit, el Ciutat de Xàtiva té clara també la seua intenció de ser referent també en el futbol femení i a poc a poc es van veient els resultats a l’escola. 


El dijous 12 de desembre, el Camp Murta de Xàtiva serà seu d’un clínic de futbol femení organitzat per la FFCV en col·laboració amb el Ciutat de Xàtiva CFB i l’Ajuntament de Xàtiva. Aquesta sessió d’entrenament està dirigida a totes aquelles xiquetes entre 8 i 14 anys que encara no estiguen competint i vulguen provar en l’esport rei. Aquesta activitat, prevista per a les 17.30 hores, és totalment gratuïta i comptarà amb la participació de tècnics i jugadores de la selecció valenciana. De fet, a finalitzar el clínic, a les 18.45 hores, disputarà un partit la selecció provincial sub-14. 


Les inscripcions al clínic s’han de realitzar a través de la web de la federació (ffcv.es) i totes les participants rebran una samarreta de regal.

WhatsApp Image 2019-11-14 at 10.56.23

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *