La Generalitat Valenciana suspén la competició de futbol 8 fins al 31 de gener

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat la prohibició de la “participació de persones escolaritzades en les etapes educatives d’Infantil i Primària” en qualsevol mena de competició federada.

Això es tradueix en la suspensió de les competicions de prebenjamí, benjamí i aleví, és a dir, tot el futbol 8, fins al pròxim 31 de gener.

Informació completa al web de la FFCV: https://ffcv.es/wp/blog/2021/01/06/la-generalitat-valenciana-suspende-la-competicion-de-futbol-8-hasta-el-31-de-enero/ 

A banda, la nostra ciutat és una de les localitats amb una major incidència acumulada de contagis de COVID-19 en els darrers dies. Per això, la Generalitat ha decretat el tancament perimetral de Xàtiva i una sèrie de restriccions addicionals.

Pel que fa a l’activitat del club, estem a l’espera de què l’Ajuntament de Xàtiva ens facilite informació detallada per poder organitzar les pròximes setmanes. Això si, l’equip tècnic del club es troba preparant activitats complementàries per a portar endavant si fóra necessari amb la intenció de què no falte el futbol i l’esport en aquests moments tan complicats. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *