L’activitat del Ciutat de Xàtiva agafa força amb l’aplegada de novembre

El Ciutat de Xàtiva CFB segueix immers en la competició oficial i, a més, amb un gran rendiment dels seus equips. Per si no n’hi hagués prou, l’activitat del club va molt més enllà i aquest mes de novembre ja ha començat de manera intensa.

El passat dimecres, els tècnics i coordinadors del Ciutat van rebre una sessió formativa en metodologia de la mà de Jordi Hidalgo, tècnic del València CF. Aquesta formació continuada és fruit del projecte Escoles VCF del qual forma part el club xativí i que val per millorar en molts aspectes tot allò que pot oferir el Ciutat de Xàtiva als seus alumnes.

També fruit del conveni Escoles VCF, els jugadors dels diferents equips de Futbol-11 del Ciutat podran gaudir d’un autèntic partidàs de Primera Divisió. El dissabte 30 de novembre els joves jugadors i jugadores gaudiran al Camp de Mestalla d’un gran derbi autonòmic entre el Valencia CF i el Villarreal CF.

D’altra banda, cal destacar la participació del Ciutat de Xàtiva divendres en la Festa del Futbol Valenta que va organitzar la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Les jugadores xativines van acudir a aquesta gran festa en la qual va haver molt de futbol, diversió i reivindicació, per donar la visibilitat que mereix el futbol femení.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *