L’amateur femení comença la lliga amb derrota

Els equips de base seguixen preparant-se per a la competició oficial

S.GARCÍA I E. LUNA. El femení amateur del Ciutat de Xàtiva CFB, dirigit per Rocío Hervás, va començar la lliga diumenge passat a Paiporta contra el CF E-1 Valencia. El resultat final va ser de 2-0 en un partit estrany on la mala sort va acompanyar a les de la Costera durant tot l’encontre. Els dos gols van arribar en la primera part a pilota parada. Les del Ciutat de Xàtiva van tindre ocasions durant tot el partit però, desgraciadament, no van poder transformar-les en gols. Les sensacions finals foren agredolces, però la ment ja està posada en el pròxim partit amb la intenció de convertir la bona imatge en un bon resultat.

L’infantil-cadet d’Alba Revert va disputar el seu últim partit de pretemporada en descansar la primera jornada de lliga. Un partit que va tindre dues parts molt diferents per a les xativines. En la primera, el control va ser de les de Xàtiva, que es van avançar en el marcador 2-1 amb gols de Daniela Ramírez i Aitana abans del descans. En la segona meitat Mencía va anotar el 3-1 i, a partir d’ací, l’equip va canviar la seua actitud i a perdre el ritme de joc fins al punt que el Monte-Sión va igualar el partit 3-3. Malgrat el resultat final, la seua pretemporada ha sigut molt bona i semblen preparades per a donar un bon rendiment en la lliga.

Finalment, l’equip de F-8 dirigit per Nerea Quesada va tornar a enfrontar-se a la UD Alzira dissabte passat en Les Pereres. El resultat final va ser de 6-0 a favor, amb gols de María (3), Saray (2) i Andrea. L’equip mostrà una important evolució col·lectiva, on totes les jugadores milloren dia a dia i esperen amb entusiasme l’inici de la temporada.