L’equip femení de Futbol-8 guanya el seu primer partit davant l’Alberic

El Sènior A aconsegueix un valuós punt en el seu desplaçament a Alacant

Les més xicotetes de la línia d’equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB, les components de l’equip de Futbol-8, van disputar el dissabte en el camp de Les Pereres el seu primer encontre de la temporada enfront de la UE Alberic. Les futbolistes dirigides per Laura Llobell i Maria Sanchis van gaudir en tot moment d’un matí de futbol, acompanyades per les seues famílies, però sobretot en el camp, ja que el partit va estar molt igualat. La primera part va ser per a les locals, confirmada amb el gol marcat per Águeda, mentre que en la segona meitat van ser la de la Ribera les que van crear més perill en atac. L’ambient va ser espectacular. Les jugadores de tots dos equips i els seus familiars van gaudir d’un partit de futbol net i amb jugades notables per tots dos bàndols.

D’altra banda, l‘infantil-cadet femení del CDX va caure davant el FBCD Catarroja per 2 gols a 0. Les xativines no van poder posar-se en cap moment per davant en el marcador, malgrat intentar-ho en diferents ocasions. Les d’Andrea Tormo no van tindre el seu millor partit, i les locals van marcar un gol en la primera part i un altre en la segona. Però les jugadores ja estan amb el cap posat en la pròxima jornada, en la qual s’enfrontaran al CDSB Ontinyent a Xàtiva.

D’altra banda, el Sènior B va perdre contra la UE Benifairó per la mínima. Les de Jose Enrique Sanchis van jugar dues parts molt diferents. En la primera meitat, l’equip va estar desaparegut i no va aconseguir connectar passes, encara que va crear perill i va marcar un gol gràcies a Ernestina, però va concedir tres. Després del pas per vestuaris, el partit va ser dominat completament per les locals, que van tindre ocasions de tots els colors. Tant va ser així que van aconseguir posar-se per davant amb un 4-3 a favor. No obstant això, la remuntada es va quedar sense efecte després de dos errors en els últims minuts que van ser els causants del 4-5 final. La pròxima jornada s’enfrontaran al Racing Xàtiva en el derbi local.

Finalment, el Sènior A se va desplaçar fins a Alacant per a enfrontar-se al CF SPA Alacant C. L’encontre va ser una disputa constant, on les xativina van estar a un gran nivell, tant de manera tàctica com d’actitud. Van tindre unes quantes ocasions de gol que per desgràcia no van poder materialitzar. Al final, les de Xàtiva van aconseguir sumar un punt després d’un partit molt intens, sense cap error. La pròxima jornada jugaran contra el CD At. Aspe com a locals.