L’equip femení de Futbol-8 s’estrena aquesta pretemporada

Els equips de Futbol-11 continuen sumant amistosos de preparació

Dissabte passat, els equips femenins de la base del Ciutat de Xàtiva CFB van disputar els seus respectius partits amistosos de pretemporada en el Camp Municipal Paquito Coloma de Xàtiva, mentre que l’equip amateur es va desplaçar el diumenge al Poliesportiu Joan Girbés d’Algemesí per a seguir amb la seua preparació.

Després de quasi set mesos sense jugar ni entrenar i amb sis noves jugadores, l’equip de Futbol-8 benjamí-aleví va disputar el seu primer partit de pretemporada contra el Ciutat d’Alzira. Les deixebles de Nerea Quesada no van perdre la cara al partit i van demostrar moltes ganes de continuar creixent i millorant en una trobada molt desigual i que van acabar perdent clarament.

Al mateix temps, l’equip infantil-cadet dirigit per Alba Revert va perdre 1-3 contra el Ciutat d’Alzira en un duel molt més igualat. En la primera part, el Ciutat d’Alzira es va avançar 0-2 amb un Ciutat de Xàtiva que va mostrar un menor rendiment de l’habitual. Així i tot, l’equip va aconseguir reposar-se i Mencía va aconseguir l’1-2 en una segona part molt renyida amb un desplegament del joc molt ofensiu i associatiu que les va fer créixer com a equip i mantenir-se dins del partit. En l’últim minut, el Ciutat d’Alzira va marcar el 1-3 que va sentenciar l’encontre.

Finalment, el diumenge, l’equip amateur va viatjar fins a Algemesí per a disputar una gran trobada que va finalitzar amb victòria xativina per 1-4. La primera part va començar amb una major possessió les locals, però el Ciutat de Xàtiva va saber reposar-se anotant el 0-1 i 1-2 de la mà de Gemma Beltrán. A diferència de la primera part, en la segona meitat les visitants van guanyar la possessió proposant un joc ofensiu que va fer que els va permetre ampliar l’avantatge en el marcador amb gols de Maria Sanchis i Gemma, que va completar el seu triplet de penal.