L’Infantil-Cadet femení del CDX es proclama campió de lliga

Les d’Alba Revert aconsegueixen el títol a falta de dues jornades per al final de la competició

SANDRA GARCÍA Y ELENA LUNA. L’equip infantil-cadet femení ha aconseguit el títol de lliga a falta de dues jornades per a la conclusió del campionat tot i perdre el darrer cap de setmana contra la UD Alzira. El partit contra les de la Ribera va ser molt difícil per a les xativines, les quals no van arribar a trobar el seu nivell de joc. Així i tot, les dpAlba Revert van tindre ocasions de gol, però la sort no estava de la seua part, és per això que no van aconseguir marcar cap gol enfront dels dos en contra. Aquesta fou la primera derrota després de 13 partits invictes. Malgrat aquesta derrota, s’han proclamat campiones de la lliga gràcies a haver guanyat 11 de 13 partits i solament empatant un. És per això que des del club es valora la gran temporada realitzada per les jugadores i la seua entrenadora.

D’altra banda, l’equip sénior femení va aconseguir la victòria la passada jornada enfront de l’Atlètic Càrcer. Les de Rocío Hervás van saber imposar-se a les rivals per 1 gol a 3 en un partit que va tindre dos parts molt diferents. En la primera, les xativines no es van trobar còmodes en l’eixida de la pilota, però així i tot van aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Laura Llobell, que van neutralitzar les locals abans del descans. Ja en la segona part, el joc de les de Xàtiva va canviar per complet, utilitzant més les bandes i la seua velocitat, la qual cosa els va valdre per a marcar el segon gol als deu segons de començar i un altre gol més als pocs minuts, els dos marcats per María Sanchis. Aquesta setmana l’equip amateur s’enfrontarà al Marítim, segon classificat a tan sols 3 punts de diferència, així que el duel serà de màxima importància per a avançar en la taula.

Per últim, l’equip femení F-8 es va alçar amb la victòria en el seu últim partit de lliga contra la UD Picassent. El duel, que va finalitzar amb el resultat de 2-10, va estar controlat en tot moment per les de Nerea Quesada. Les del Ciutat van poder demostrar el seu nivell de joc aprés durant aquesta temporada. Els gols van arribar de la mà de Maria, que va ficar sis gols, Sara, Amaia, Andrea i Inma. Amb aquest resultat finalitza una temporada on les més joves del club xativí han demostrat que han aprés molt tant dins com fora del terreny de joc.