L’infantil-cadet femení del Ciutat de Xàtiva comença la lliga amb victòria

El Sénior A veu suspés el seu encontre i el B cau per la mínima contra el CF Gandia

SANDRA GARCÍA I ELENA LUNA. L’equip infantil-cadet femení del Ciutat de Xàtiva CFB va disputar la primera jornada de la lliga el passat dissabte al camp municipal “El Barranc”, on varen jugar contra el Torrefiel Athletic CE aconseguint una àmplia victòria. Les jugadores dirigides per Andrea Tormo van saber dominar el partit des del primer fins a l’últim minut. Tant és així, que en la primera part van marcar set gols i en concediren un, mentre que a la segona part marcaren cinc més. Els gols van arribar de la mà de Carmen Albiñana (3), Micaela Palacios, Eider Sanchis (2), Daniela Madueño, Maria Costa, Maria Garcia, Saray Tortosa i Irene Amaro. La segona jornada de lliga jugaran contra la Unió Benetusser-Fabara CF, el dissabte a les 12:45 al Poliesportiu Municipal “Les Pereres”.

D’altra banda, passat diumenge, l’equip Sénior B va disputar la segona jornada de lliga contra el CF Gandia en el “Paquito Coloma”, caiguent derrotades per la mínima. Les jugadores dirigides per José Enrique Sanchis van lluitar per aconseguir un resultat positiu, però no fou possible. A la primera part, les xativines s’hi posaven per davant amb un gol d’Elena Luna, però en Gandia aconseguia empatar en l’últim minut. Ja en el segon temps, les visitants van marcar el segon gol, deixant el marcador 1-2. La següent jornada, jugaran enfront de la UD Carcaixent el pròxim diumenge a les 9:00 en el Quatre Camins.

Pel que fa al Sénior A, aquest es va desplaçar el diumenge a la vesprada fins a Benidorm. Però al poc de començar, el partit es va suspendre per les condicions meteorològiques. El marcador es eixe moment era de zero a u favorable a les xativines, amb un gol de Maria Sanchis, després d’una eixida en tromba de l’equip de Rocio Hervas, que va poder marcar algun gol més. L’àrbitre, al minut 13, va decidir ajornar el partit per la forta pluja caiguda. El pròxim partit del Sénior A es disputarà el diumenge 24 a les 17:30 en el Paquito Coloma amb la UD Benissa com a rival.