L’Aleví B, campió de la Lliga Aleví 1r Any la Costera Alt


L’equip dirigit per Rafa Miralles acaba la competició invicte

L’Aleví B del Ciutat de Xàtiva CFB s’ha proclamat campió de la Lliga Aleví 1r Any la Costera Alt aquest cap de setmana després d’imposar-se al Inter Xàtiva CFB en el derbi local. Els xativins van haver d’esperar fins a l’última jornada per a aconseguir amb el campionat per davant d’un Esport Base Moixent que ha apretat fins al final. En els 22 partits disputats, l’equip dirigit per Rafa Miralles, qui també és coordinador de metodologia de l’escola, ha aconseguit 19 victòries y 3 empats, acabant la lliga invicte. 

Però, el vertaderament important ha sigut l’aprenentatge i el creixement tant esportiu com personal de tots els integrants de l’equip. La constància, la perseverança, el compromís i la il·lusió de futbolistes i familiars han sigut claus per a completar aquesta magnífica temporada en la qual el respecte als rivals, als tècnics i al propi club ha sigut d’admirar. A més, jornada a jornada s’ha evidenciat que aquest equip s’ha convertit en un gran grup d’amics.

Per tancar el curs, l’equip representarà al CDX en el Torneig Internacional Futbol IN  que tindrà lloc el pròxim cap de setmana a Salou, i finalitzarà la temporada amb el Torneig Internacional Motion Cup, el 24, 25 i 26 de maig, compartint grup de competició amb el FC Barcelona.