INSCRIPCIÓ

En aquesta pàgina podeu trobar tota la documentació referent al procés de matriculació en el Ciutat de Xàtiva CFB per a la temporada 2020-2021.

 

Davant la situació excepcional que vivim provocada per la COVID-19 vos recomanem que imprimiu els documents a casa els ompliu i els envieu (escaneig o foto visible) al correu electrònic ciutatdexativacfb@gmail.com o per whatsapp al 600.443.765. Més avant informarem dels dies i el lloc on es podria fer l’entrega dels documents o el tràmit de manera presencial.

 

Si necessiteu qualsevol informació addicional, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic o el telèfon abans mencionats o en qualsevol de les xarxes socials del club.

 

FITXA D’INSCRIPCIÓ (imprescindible)

AUTORITZACIÓ BANCÀRIA

NORMES GENERALS

 

AVÍS IMPORTANT:

La matriculació ha d’estar formalitzada abans de l’1 de JULIOL al 31 d’AGOST. A partir d’aquesta data, s’analitzaran totes les peticions d’inscripció i es decidirà en funció del criteri tècnic, el destí del jugador.

És voluntat del coordinador i el seu cos tècnic, intentar que els equips queden formats amb el nombre de jugadors adequat per a futbol 8 i futbol 11, en cas contrari, s’estudiaria en cadascun dels equips la solució idònia per a l’equip i els seus jugadors.

 

NOVETAT:

La Junta Directiva del CDX va aprovar a data 24/08/2020 fer un descompte de 30 € per família nombrosa per a la temporada 2020/21. La quantitat serà per família i es descomptara en les últimes quotes del fill matriculat o en un d’ells si hi ha més d’un matriculat.

Aquest descompte és compatible amb l’ajuda per germans a l’escola.

 

Informació detallada per categories:

Als següents documents podeu trobar tota la informació referent a la normativa de matriculació de cadascuna de les categories de competició del CDX. És important llegir el document corresponent i així poder fer qualsevol consulta o dubte al club pels canals habituals.

 

INFO JUVENILS

INFO CADETS

INFO INFANTILS

INFO ALEVINS

INFO BENJAMINS

INFO PREBENJAMÍ

INFO QUERUBINS

INFO FEMENÍ BASE F-8 I F-11

 

 

PROTOCOL COVID-19 PER ALS ENTRENAMENTS