HISTÒRIA

Des de l’any 1994 el futbol base de Xàtiva s’ha vist potenciat a través d’associacions de pares interessats en el desenvolupament esportiu dels seus fills practicant l’esport del futbol de forma organitza.

L’Escola de Futbol Plus i el Club Xàtiva Futbol Base van unir els seus camins en 2017. Fruit d’aquesta fusió de les dues escoles de futbol fundades en 1994 i 1996 respectivament neix el Ciutat de Xàtiva CFB. Després d’aquesta unió, el club és un referent en la zona i amb l’objectiu de continuar creixent temporada rere temporada.

XATIVA BASE

A més a més, el Ciutat de Xàtiva CFB està integrat dins del programa Escoles VCF. Un acord de col·laboració directa amb un club referent com el Valencia CF. (Informació del conveni amb el VCF)

OBJECTIUS

Pretenem mantindre l’herència dels anteriors clubs i formar un nou concepte d’escola esportiva que aglutine l’educació esportiva, la competició i l’esforç, el companyerisme, el respecte i la igualtat, la no discriminació i la integració, i la cooperació amb altres entitats esportives de diferents regions o països.

Per a això hem creat un equip directiu i de coordinadors qualificats en les seues respectives àrees de treball. Apliquem la transparència en la gestió econòmica del club i tenim com a norma la implicació dels pares en tot el procés educatiu i esportiu de l’escola.

Volem transmetre la nostra forma de treballar i desenvolupar la formació esportiva a tots els interessats. La nostra meta és formar a xiquets i xiquetes en l’esport del futbol amb imaginació i il·lusió.

Volem amb el temps ampliar els nostres nivells de competició a categories superiors que porten el nom de la nostra escola més enllà de les competicions comarcals i autonòmiques. Un futur que esperem aconseguir amb la col·laboració de tots els amants d’aquest esport.