CE Alberic i Guadassuar CF s’imposen en el II Torneig Angy Sanchis Micó

L’homenatjada va fer les delícies dels presents en una matinal de futbol femení espectacular

Aquest dimecres 1 de maig es va disputar el II Torneig de Futbol Femení “Angy Sanchis Micó”, primera futbolista de Xàtiva que va jugar en Primera Divisió.

A les 9:30 h va començar una jornada plena d’emocions en el camp municipal Paquito Coloma. Un total de 15 eren els equips participants en tres campionats, dotze d’ells en els campionats de F8 Lliga Plata i tres en el de Lliga Or.

En Lliga Plata es van donar cita Ciutat de Xàtiva CFB, CE Alberic A i B, UD Alginet, CD Benifaió, CFF Torrent Horta Sud, Racing Algemesí, CF Cullera, CF Gandia, Ciutat d’Alzira FB, CD Enguera i EB Moixent, mentre que els equips de Lliga Or foren Inter Xàtiva CFB, Guadassuar CF i Benigànim CF.

Els enfrontaments es van caracteritzar pel seu atractiu format de partits curts de 12 minuts, totes contra totes, i fins i tot necessitant el llançament de penals en algun duel. El matí, que no va ser del tot tranquil pel que fa a l’oratge, va fer les delícies dels centenars d’aficionats i aficionades que omplien el recinte esportiu xativí.

Angy va estar en la instal·lació des de ben prompte, fent-se fotos i signant samarretes i botes de les joves participants en “el seu” torneig. Totes les participants van comprovar l’enorme qualitat humana i simpatia de la futbolista xativina, la qual va atendre totes les peticions no sols de les menudes futbolistes, sinó també de les exjugadores que havien sigut companyes seues que es van acostar a saludar-la.

L’equip campió del Torneig Plata va ser el CE Alberic A després d’imposar-se en la final al Ciutat d’Alzira FB. Els dos equips de la Ribera van ser primers en els seus respectius grups, però el partit definitiu es va decantar per les franja-verdes, que fa poc de temps que competeixen i estan evolucionant molt ràpidament. Chelo, la seua coordinadora, es va emocionar molt discretament orgullosa dels seus futbolistes. Els equips femenins d’Enguera, de nova creació, Moixent,Algemesí, Gandia i Cullera també van tancar una bona actuació en el Paquito Coloma.

En el Torneig Lliga Or, l’equip campió va ser el Guadassuar que va sumar 4 punts de 6 possibles, quedant per darrere el Benigànim i l’Inter Xàtiva, que també van fer un gran torneig.

El matí es va tancar amb el lliurament de trofeus a tots els equips participants. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va presidir l’acte acompanyat pels regidors Vicent Lluch i Nacho Reig, així com de Pepe Bernabeu, president del club organitzador. Per descomptat, “Angy” també va estar present en el tancament d’una matinal de futbol femení espectacular.

Cal destacar l’enorme esforç organitzatiu del Ciutat de Xàtiva CFB amb la col·laboració de les jugadores infantils, cadets i juvenils del club per a cuidar tots els detalls d’un torneig que espera continuar creixent en 2025.