COMUNICAT OFICIAL

 

En el Ciutat de Xàtiva CFB continuem treballant any rere any amb l’objectiu d’oferir la millor formació possible per als joves futbolistes de Xàtiva i la seua zona d’influència. La nostra intenció és que els joves talents puguen desenvolupar-se a la ciutat, tant esportivament com personalment, i oferir-los les màximes opcions possibles en el present i en el futur. Per això, sempre tractem de fer passes a la recerca de la unió, la cohesió i el treball conjunt i coordinat dins del món del futbol.

Per a continuar creixent en diferents àmbits i seguint la línia del que hem fet en anteriors temporades, hem arribat a un acord amb el CF Racing Xàtiva per a treballar conjuntament per a un major desenvolupament del futbol en la nostra ciutat. Des d’aquesta mateixa temporada, tots dos clubs unim les nostres forces per a continuar fent créixer el futbol a Xàtiva.

De la mateixa manera, volem traslladar a la resta de clubs i escoles de futbol de la nostra ciutat que la nostra voluntat sempre serà la de treballar conjuntament i de manera coordinada pel bé dels i les futbolistes de Xàtiva i la seua zona d’influència.

JUNTS CAP AL FUTUR!