Dues victòries en cinc dies per a l’amateur femení

El femení infantil-cadet aconsegueix un empat i el femení base perd el seu econtre

SANDRA GARCIA I ELENA LUNA. El passat 4 d’abril, l’equip de F-8 femení dirigit per Nerea Quesada va caure derrotat fora de casa contra el CF Gandia. El primer gol del partit va ser per a les jugadores xativines de la mà d’Andrea, els qui es van avançar en el partit fins al minut 22, on les de Gandia van mostrar un gran potencial que va ser impossible de parar per part de les xativines. Malgrat la derrota cal destacar una notable millora de les jugadores respecte a quan es va reprendre la competició. La pròxima trobada de les jugadores del F-8 serà dissabte que ve dia 10 i s’enfrontaran a l’UE L’Alcúdia.

Per part seua, l’equip Infantil-Cadet d’Alba Revert va empatar després d’una ratxa de 8 victòries consecutives. La primera part va destacar per una igualtat per part dels dos equips on les jugadores xativines no van poder mostrar el potencial que els caracteritza, en canvi, en la segona meitat, després del 0-1 del marcador, va haver-hi una gran reacció per part de les jugadores d’Alba Revert els qui van mostrar el seu habitual bon joc combinatiu i així van aconseguir empatar el partit. Les de Revert, que encara no coneixen la derrota en lliga, continuen primeres en la lliga.

D’altra banda, l’equip amateur femení del Ciutat de Xàtiva va disputar la setmana passada doble jornada, de les quals va eixir victoriós. L’1 d’abril les de Rocío Hervás es van enfrontar al Racing d’Algemesí  a la seua casa, aconseguint tres valuosos punts. En la primera part les locals es van avançar, però ja en la segona part les xativines van mostrar una major superioritat, sent molt més ofensives el que els va valdre per a marcar els gols de la victòria, de les botes de Idoia Giner, María Miralles i Mireia Escalera. La següent jornada es va disputar al Poliesportiu Les Pereres, on les jugadores xativines es van enfrontar al Albaidense guanyant per 4 gols a 0. Durant tot el partit les jugadores de Rocío Hervás van demostrar una gran determinació, ja que la trobada estava sent molt disputat per part dels dos equips. La victòria es va construir mostrant una gran faena defensiva, el mig centre va estar molt actiu, generant passes de qualitat a les seues jugadores avançades, aconseguint fins a quatre gols marcats per María Sanchis, Sandra Monteagudo (2) i Gemma Beltrán. D’aquesta manera les de Rocío Hervás van aconseguir 6 punts més en lliga, la qual cosa les posiciona en *4to lloc, havent guanyat els últims 6 partits. La pròxima trobada es disputarà en contra l’O.E. Benifairó de la Valldigna el diumenge 11.