El Ciutat de Xàtiva aconsegueix l’ascens a Lliga Autonòmica amb l’INFANTIL A

La finalització de les competicions comunicada fa uns dies per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha avançat un important ascens per al Ciutat de Xàtiva CFB. En acabar el campionat com a líder del Grup 3 de Preferent, l’INFANTIL A del Ciutat ha aconseguit l’ascens a la Lliga Autonòmica, la màxima competició d’aquesta categoria.

Malgrat la curta història del club, el Ciutat aconsegueix ja la màxima categoria amb un dels seus equips de futbol 11. Aquest assoliment a més s’ha aconseguit amb números de rècord. L’equip xativí ha sigut el menys golejat del seu grup (14), el més golejador (61), el que menys partits ha perdut (2) i també el que més victòries ha aconseguit (16).

L’equip que ha aconseguit aquesta fita ha estat format per Pau Soriano, Aitor Pueblas, Josep Chafer, Miguel, Javier, Jorge, Fer, Alex Francés, Boby, Munera, Carles, Leo, Geroge, Tormo, Cristian, Solves i Pelegero. A aquest gran grup de joves talents l’ha dirigit Iñaki Rodríguez, encapçalant un cos tècnic en el qual també han contribuït Jorge Martínez com segon entrenador i Miquel Pla com a preparador físic. 

La pròxima temporada, l’INFANTIL A del Ciutat de Xàtiva competirà en l’elit de la categoria i ho farà contra clubs històrics com València CF, Villarreal CF, Llevant UD, Elche CF, CD Castelló, Hèrcules CF o UD Alzira.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *