El Ciutat de Xàtiva CFB organitza el II Torneig Angy Sanchis Micó

El club manté la seua aposta per potenciar el futbol femení en tots els seus vessants

El Camp Municipal Paquito Coloma acollirà el pròxim dimecres 1 de maig, de 9:30 h a 13:30 h aprox., el II Torneig Angy Sanchis Micó de futbol femení organitzat pel Ciutat de Xàtiva CFB amb la col·laboració l’Ajuntament de Xàtiva.

En aquesta segona edició, el torneig comptarà amb la presència de 15 equips que competiran repartits en tres campionats (dos de 6 equips i un de 3) diferents, però tots ells en format de lliga de tots contra tots. En el cas dels dos campionats de sis equips, en el que competiran els equips de Lliga Valenta F8 Plata en partits de 12 minuts, es disputarà una final entre els dos primers classificats. D’altra banda, en el campionat dels equips de Lliga Valenta F8 Or els partits seran de 30 minuts (15 + 15). Cal destacar que en cas d’empat a punts, no es tindran en compte els gols a favor, sinó que els equips implicats llançaran una tanda de penals si el seu partit va acabar en empat.

Els partits estaran arbitrats per àrbitres de la Federació Valenciana de Futbol, i hi haurà una ambulància amb metge durant tot el matí a la instal·lació. Tots els equips rebran trofeus (de la mateixa mesura tots ells, independentment de com queden classificats) així com aigua i fruita facilitada per l’organització. En cas d’incidència o lesió, les jugadores federades tindran la cobertura de la Mutualitat de Futbolistes.

Angy Sanchis Micó és la primera futbolista de Xàtiva que ha arribat a l’elit del futbol femení, sent jugadora del Valencia CF en Liga F fins a la passada temporada. Actualment, és jugadora del Mislata CF. A banda dels equips en els quals ha jugat, també va jugar en 2012 i 2013 el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-16 amb la selecció valenciana, i en gener de 2013 va ser convocada a una concentració amb la selecció espanyola. El CDX va dur a terme per primera vegada en 2023 aquest torneig que aquest any tindrà la seua continuïtat.