El Ciutat de Xàtiva i el Racing Xàtiva s’imposen en el I Torneig de Futbol Femení “Angy Sanchis Micó”

La futbolista del Valencia CF va estar present en el Paquito Coloma en un matí sensacional

El Ciutat de Xàtiva CFB (futbol-11) i el CF Racing Xàtiva (futbol-8) es van proclamar vencedors del I Torneig de Futbol femení “Angy Sanchis Micó” disputat dilluns passat 1 de maig en les instal·lacions del camp Paquito Coloma.

En aquest campionat, homenatge a la primera futbolista de Primera Divisió nascuda a Xàtiva, es van donar cita onze equips dividits en dues categories. En Futbol-8, competien el club organitzador, el Ciutat de Xàtiva CFB, al costat del CE Alberic, la UD Alginet, el CF Racing Xàtiva, Sollana CF i la UD Benigànim, en un atractiu format lligueta de partits curts de 12 minuts. Mentre que en la categoria de futbol-11 infantil van jugar també els dos clubs de Xàtiva, el Ciutat i el Racing, al costat del EB Moixent, la UD Alginet i el CF Picassent, en el mateix format, però en partits de 18 minuts cadascun.

El Torneig el van guanyar, en futbol-8, l’equip del CF Racing Xàtiva, el qual va competir molt bé tot el matí i va guanyar el trofeu de campiones, amb tota justícia. En futbol-11 Infantil, les vencedores van ser l’equip organitzador del Torneig, el Ciutat de Xàtiva CFB en un magnífic partit final contra el Picassent, al qual va véncer en l’últim minut del descompte. L’homenatjada i Pepe Bernabeu, president del Ciutat de Xàtiva CFB, van entregar els trofeus a tots els equips.

Cal destacar que la futbolista del Valencia CF va estar tot el matí, però tota, signant canelleres, botes, cromos, samarretes… i fent-se fotos. Les jugadores de les dues categories van comprovar l’enorme qualitat humana de la futbolista xativina, la qual, amb una paciència infinita, va atendre amb un somriure dibuixat en la cara el que li sol·licitaven les jugadores que participaven en el torneig que porta el seu nom.

En resum, una magnífica matinal de futbol femení, on els quasi mil espectadors, familiars, aficionats i aficionades van gaudir molt. Angy i la seua família van rebre un reconeixement tant entusiasta com merescut, en una jornada inoblidable en la trajectòria de futbol de la jove futbolista de Xàtiva.

Amb el patrocini d’algunes empreses, l’ajuda inestimable de l’Ajuntament de Xàtiva, clau en l’organització del Torneig, i la col·laboració de les jugadores amateurs i cadets del Ciutat de Xàtiva CFB en tots els menesters organitzatius, al costat d’una eficaç organització, va finalitzar aquest primer torneig, que comptava amb una ambulància i metge, trofeus per a tots els equips, així com begudes isotòniques i aigua en abundància per a totes les jugadores i els seus cossos tècnics.

Deja una respuesta