El sènior femení s’imposa amb solvència al Catarroja

L’equip cadet-infantil femení venç al Ciutat d’Alzira per 3-1

L’equip sènior femení del Ciutat de Xàtiva CFB va aconseguir una important victòria al passat dissabte davant el Catarroja CF. El partit disputat en el Camp Municipal Paquito Coloma va acabar amb un marcador clar de 3-0 en favor de les xativines. El duel va estar dominat per les locals, que van demostrar un bon joc de combinació i una gran determinació. Les ocasions de gol van arribar de tots els colors, deixant unes estadístiques molt positives, amb dèsset tirs a porta i zero en contra. Els gols van ser obra de Gemma Beltrán, Mireia Escalera i Laura Llobell per a aconseguir la primera victòria en lliga.

Pel seu part, l’equip infantil-cadet també va sumar els tres punts en joc aquest passat cap de setmana. En el seu cas, la victòria va ser davant el Ciutat d’Alzira FB per un marcador de 3-1. Les d’Alba Revert van controlar el partit íntegrament. En la primera part, les locals van marcar dos gols per mediació de María Gumilla i Mencía. Ja en la segona meitat, Lourdes va ampliar l’avantatge aconseguint el 3-0. En els últims minuts, el Ciutat d’Alzira va retallar distàncies en el marcador, però el seu empenyiment no va valdre per a més. Al final, tres punts més per a l’infantil-cadet, que actualment ha sumat tots els punts possibles en lliga.