Experiència extraordinària per al Juvenil/Cadet Femení del Ciutat de Xàtiva CFB

Les xativines demostren un molt bon nivell en la SF Cup

Fa uns dies es va celebrar a Salou nova edició de la SF Cup, esdeveniment de futbol base organitzat per Smartfootbal, prestigiosa firma especialitzada en entrenaments d’última generació i sistemes i aplicacions per a millorar la qualitat de l’ensenyament als futurs i futures futbolistes.

El Ciutat de Xàtiva CFB va participar amb el seu equip Juvenil/Cadet Femení amb el complement de dues jugadores infantils. Elena Luna i Maria Mirelles van dirigir un equip conformat per Rut, Saray, Carmen, Natalia, Eider, Ana, Naiara, Bianca, Lluna, Laia, Amparo, Zoe, Andrea i Maria Costa, junt amb Gabi Dacal i Paula Moscardó.

El nivell del torneig va ser altíssim i el CDX va formar part d’una cita en la qual també competien equips com el Real Madrid, Valencia CF, Villarreal CF, Nàstic de Tarragona, RCD Espanyol, Girona FC i molts més equips de primer nivell nacional i internacional.

Esportivament, va ser una extraordinària experiència poder competir durant tres dies amb futbolistes, algunes internacionals, d’un nivell molt superior al que estan acostumades a veure cada cap de setmana en els seus partits de lliga. Però, el que realment va ser de matrícula d’honor va ser el viscut al voltant de la competició, el social, l’humà, el familiar, tot junt va suposar una experiència inoblidable.

Per al record, el bon partit disputat contra el CE Europa, encara que es va perdre per un ajustat 1-0. La imatge i la capacitat competitiva de les futbolistes del Ciutat de Xàtiva va ser d’un nivell molt alt. A més, el trofeu MVP a millor jugadora del partit contra el RCD Espanyol va ser per a la davantera valladina Ana Calatayud. Però, sobretot, sempre quedarà la sensació que gràcies al futbol descobrim espais d’amistat, concòrdia, esport i família, que milloren la nostra qualitat de vida i la nostra qualitat humana des d’una perspectiva de respecte, compartir, gaudir i assaborir l’essència de l’esport.

Fotos: Smartfootball