Futbol i solidaritat s’uneixen en les activitats de Nadal del CDX

El club xativí torna apostar per diferents projectes vinculats a la festivitat nadalenca

Aprofitant l’arribada del Nadal, el Ciutat de Xàtiva CFB ha tornat a organitzar diverses activitats per omplir de futbol els dies festius que ens venen. A més, com en altres ocasions, el vessant solidari del club tornarà a estar present, ja que s’aprofitarà per a ajudar als més necessitats en aquestes dates tan assenyalades.

El primer dia de les vacances escolars, el 23 de desembre, el CDX celebrarà el Gol Solidari. Es tracta d’una matinal repleta d’activitats lúdiques i esportives que es durà a terme de 10:00 a 13:00 hores el Poliesportiu Les Pereres (Ciutat de l’Esport). L’objectiu d’aquesta cita, més enllà de passar-ho bé fent esport, és fer una gran recollida de joguets per als més necessitats, ja que l’únic requisit per a participar és donar un joguet en bon estat.

Cal destacar que per a participar en el Gol Solidari no és necessari formar part del CDX, pel fet que és una activitat oberta, però sí confirmar l’assistència abans del 21 de desembre. Els i les futbolistes del Ciutat que vulguen participar deuen fer-ho saber als seus entrenadors/es, mentre que la resta de gent pot inscriure’s per telèfon al 605 954 059 (Pablo) i al 655 562 765 (Víctor).

D’altra banda, aquest 2022, el Ciutat de Xàtiva CFB ha organitzat una nova edició del Campus de Futbol Nadalenc. Aquesta activitat formativa tindrà lloc també al poliesportiu Les Pereres (Ciutat de l’Esport). Però, en aquest cas, els dies 27, 28 i 29 de desembre en horari de 10:00 a 13:00 hores. Els i les participants, d’entre 5 i 16 anys, duran a terme activitats amb baló i sense ell adaptades a tots els nivells i s’enduran una dessuadora de regal.

Com en el cas del Gol Solidari, no és necessari formar part del CDX, ja que és una activitat oberta, però cal inscripció prèvia. Els i les futbolistes del Ciutat que vulguen participar deuen fer-ho saber als seus entrenadors/es, mentre que la resta de gent pot inscriure’s per telèfon al 605 954 059 (Pablo). El preu del campus és de només 35 euros.

Deja una respuesta