La tornada a la competició oficial del CDX ja té data

Aquesta setmana ha tingut lloc una doble assemblea general de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) on el més destacat ha estat l’acord per a fixar l’inici de les competicions de cara a la temporada vinent i l’organització d’aquestes.

En categories de formació, les lligues de futbol 11 de la temporada 2020/2021 començaran, si no hi ha imprevistos, el cap de setmana del 4 d’octubre. Els grups de Regional i Juvenil Preferent amb 15 equips i les Lligues Cadet i Infantil Autonòmic seran les que obriran foc en la citada data. Les categories Regional Preferent de 14 equips, Primera i Segona Regional, Preferent Juvenil de 14 equips i Primera i Segona Juvenil començaran el 18 d’octubre. Les de Preferent, Primera i Segona Cadet i Infantil començaran l’1 de novembre.

En futbol 8 les competicions donaran inici el cap de setmana del 18 d’octubre per als grups amb 16 equips. Per part seua, les lligues de 14 equips començaran l’1 de novembre i les de 12 equips el 15 de novembre.

Pel que fa a les lligues de futbol femení, Futbol 11 Valenta arrancarà el cap de setmana del 4 d’octubre amb l’inici de la Lliga Autonòmica. Primera i Segona Regional començaran el cap de setmana del 18 d’octubre i amb l’aplegada de nombre donaran inici les competicions de categoria cadet i infantil. Per últim, el Futbol 8 valenta començarà el cap de setmana del 15 de novembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *