Ple de victòries dels equips femenins del Ciutat de Xàtiva

Els dos sèniors i l’infantil-cadet aconsegueixen guanyar en els seus partits de lliga

SANDRA GARCÍA I ELENA LUNA. El passat cap de setmana, els equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB van aconseguir un ple de victòries. Tant els dos equips sèniors com l’equip infantil-cadet van guanyar les seues trobades de lliga, un fet que és la primera vegada que es produeix.

L’equip femení infantil-cadet va guanyar per 4-0 al Unió Benetússer-Fabara CF. Les d’Andrea Tormo es van avançar en el marcador res més començar el partit amb un gol de Lucía Calatayud, al qual li va seguir un altre de Eider Sanchis. En la segona part, van saber protegir el resultat a favor, marcant dos gols més de la mà de Micaela Palacios i, de nou, Eider Sanchis. Aquest dissabte s’enfrontaran al CF Gandia, a les 12.00 hores, en l’estadi Guillermo Olagüe.

D’altra banda, el Sènior B es va desplaçar fins a Carcaixent diumenge passat, on va disputar la tercera jornada de lliga contra la UD Carcaixent. La victòria per 1-5 va ser merescuda per a les de Xàtiva, les quals van estar molt segures en defensa i precises en atac. Els gols van arribar, quatre d’ells en la primera part, per mediació Maria Gumilla (2), Daniela Ramírez i Ernestina Mejía. Julia Sanchis va marcar el cinqué i definitiu en la segona meitat. Les de Jose Enrique Sanchis van aconseguir així els primers punts en lliga, i aquest divendres buscaran continuar sumant davant Ciutat d’Alzira FB en un duel previst per a les 20.00 hores en el Camp Municipal Paquito Coloma de Xàtiva.

La passada jornada es va completar el diumenge a la vesprada en el Paquito Coloma, on el Sènior A va aconseguir véncer per 2-0 al Benissa, sumant així els tres primers punts de la temporada. Les de Rocio Hervás van disputar un partit molt seriós, portant la iniciativa del joc i generant perill en l’àrea visitant. La primera part va finalitzar amb el 1-0 reeixit d’impecable cabotada de Brenda. La segona meitat les jugadors del Benissa van estrényer molt i van posar en alguna dificultat a les locals. Però, finalitzant el partit, Andrea Gil va marcar el punt de la tranquil·litat, que garantia la suma dels tres primers punts de la temporada. Cal recordar que la jornada anterior, es va suspendre per la pluja el partit contra el Benidorm quan l’equip xativí vencia per 0-1. Els minuts restants d’aqueixa trobada es disputaren al novembre.