COMUNICAT OFICIAL FFCV

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana vol mostrar una vegada més la seua preocupació per tot el que està succeint per aquesta situació de pandèmia que estem travessant i apel·lar a la responsabilitat de tots per a frenar la corba d’expansió del COVID-19. 

La FFCV va ser pionera en la suspensió de les competicions a l’inici d’aquesta crisi i va establir el teletreball entre els treballadors de la Federació.

Per això, seguint la línia marcada per la Real Federació Espanyola de Futbol, des de la FFCV s’estableixen tres prioritats:

1- La salut

En la FFCV es posarà sempre la salut de tots per davant de la competició. És per això  que no es reiniciarà cap competició sense la garantia sanitària total de poder fer-ho.

2- L’economia

Els clubs de la Comunitat Valenciana tenen garantides totes les ajudes i subvencions a les quals tenen dret per a la present temporada.

3- Les competicions

Des de la FFCV s’entén que el més just per a tots els equips immersos en competició és que es disputen tots els partits d’aqueixa competició. Per això, es disputaran fins al final totes les competicions de lliga que depenen de la *FFCV quan hi haja garantia sanitària per a fer-ho.

 

L’objectiu és acabar-les abans del 30 de juny, però en el cas de no poder fer-lo les competicions d’aquesta temporada 19/20 es finalitzaran de la millor manera possible ateses les circumstàncies (altes temperatures, necessitats específiques de les competicions i descans vacacional).

Des de la FFCV s’està treballant aquests dies amb tota la informació possible i en contacte amb les autoritats amb la finalitat d’oferir la solució més adequada.

Finalment, des de la FFCV se segueix recomanat a tots els federats i públic en general que es queden a casa aquests dies. Són moments difícils però units com un equip el podem tirar avant. AQUEST PARTIT EL JUGUEM A casa.

Deja una respuesta