Monte Sión i Ciutat d’Alzira vencedors al primer torneig femení

Dissabte 4 de gener de 2020 es van disputar els dos Tornejos de F-8 i F-11 Femení, organitzat pel Ciutat de Xàtiva CFB. Sis equips en categoria F-8 Benjamí-Aleví i quatre equips en la categoria F-11 Infantil-Cadet van disputar aquest torneig. Els partits van estar molt emocionants i van fer gaudir i molt al nombrós nombre d’aficionats i familiars que van tindre el gust d’acostar-se al Paquito Coloma.

En la categoria de F-8 l’equip vencedor del Torneig va estar el CD Monte Sión de Torrent. En el partit definitiu, va empatar 1-1 contra l’Ontinyent. La igualada li va ser suficient a les de Torrent, ja que portaven 12 punts a la classificació, pels deu que portava el CD SB Ontinyent. El Ciutat de Xàtiva CFB, entrenat per Alba Revert, va fer un gran paper aconseguint la tercera posició, seguides de CF Simat, Ciutat d’Alzira FB i el CF Sporting Xirivella.

Al Torneig de F-11, el Ciutat d’Alzira FB va eixir campió. Les de la Ribera van guanyar 3-0 a la UE l’Alcúdia, van empatar 2-2 contra el CD SB Ontinyent i en el partit definitiu van véncer per 1-0 al Ciutat de Xàtiva CFB, entrenat pel jugador del CD Olímpic Jefrei.

A la fi, el Ciutat d’Alzira FB campió, SB Ontinyent segon classificat, seguides de l’Alcudia i Ciutat de Xàtiva que van igualar a tres punts.

El president de l’Escola de Futbol de Xàtiva, Pepe Bernabeu, acompanyat de l’entrenadora i una de les coordinadores del Torneig Alba Revert i Pablo Viqueira, van lliurar els trofeus a tots els equips, tancant una matinal de futbol molt vistosa i que va agradar a tots els presents.