Primer torneig de futbol femení del Ciutat de Xàtiva

El pròxim dissabte 4 de gener de 2020, des de les 9:30 h a les 14:30 h al camp de futbol Paquito Coloma de Xàtiva, més de 150 xiquetes de 10 equips diferents disputaran dos tornejos de Futbol-8 i Futbol-11 Femení.

El Ciutat de Xàtiva CFB vol realçar el Futbol Femeni. Amb la realització d’aquests dos tornejos, dedicats exclusivament al futbol de les joves futbolistes, la intenció del club és que l’aficionat al futbol s’aprope i puga gaudir d’una matinal plena d’emoció.

Els dos tornejos, de Futbol-8 i Futbol-11, tenen el mateix format. Serà de tipus lliga, tots els equips contra tots, i guanyarà l’equip que a la fi més punts tinga. La participació serà destacada amb escoles referents com CD SB Ontinyent, CD Monte Sión, Ciutat d’Alzira FB, CF Sporting Xirivella, CD Simat, UE l’Alcúdia i el Ciutat de Xàtiva. En total, es disputaran 21 partits entre les dues competicions.

Cal destacar que s’han cuidat tots els detalla per part de l’organització. Hi haurà trofeus per a tots els equips participants, també hi haurà metge i ambulància present en tot el torneig, així com àrbitres del Comité Valencià d’Àrbitres de la FFCV.

Els responsables, entrenadors i dirigents del Ciutat de Xàtiva CFB han posat tota la seua estima, experiència i ganes en l’organització d’aquests dos tornejos. Tant de bo tots dos siguen els primers de molts més i que el futbol femení en Xàtiva tinga l’evolució que tots desitgem i esperem.

Deja una respuesta